2014. november 29., szombat

06.

#Hope#
Arra ébredtem, hogy zúg a fülem és a fejem folyamatosan fel, s le mozog. Mikor kinyitottam a szemem, amit először megláttam az egy mellbimbó volt, s mellette egy szív, amelyben egy szitakötő volt, majd szemem lassan felfele pásztázott és megláttam a mélyen alvó Andy-t. Lassan kimásztam alóla, hogy fel ne ébresszem, majd mikor ez a művelet sikerült kerestem magamnak valami ruhát a mai napra. Mikor felöltöztem, kimentem a "konyhába" és ott ült (pontosabban feküdt) Jinxx  az asztalnál és aludt. Főztem kávét mindenkinek, kiöntöttem a magam adagját, letettem az asztalra és vissza fordultam a cigis dobozomért és a telefonomért. Könyökig benne vagyok a bőröndömben és hallom, hogy valaki motyog, a hang felé fordítottam a fejem és a szememet majd' kiszúrta a rikító cetlin az a név, hogy Ashley, majd körbenéztem az egész buszon mindenkinek az ágya felett ott volt a kis címke a bandatagok nevével. Jah, hogy itt ez így van?! Jó tudni!  Ismét megszólalt Ashley kicsit érthetőbben, mint az előbb.
-Hello Kitty... Hope, merre vagy?.... Kina ne, ne hagyj egyedül! Szeretlek! -és csönd. Megtaláltam amiket kerestem és a konyhába mentem, kézbe vettem a kávémat és kiültem a busz elé a kavicsos talajra, ami bökte a combomat és a fenekemet, de nem túlzottan érdekelt.
Belekortyoltam a még meleg kávémba és közben rágyújtottam. Ki az a Kina? Mélyen beleszívtam a mérgembe és lassan fújtam ki, hogy a reggeli homályt még homályosabbá tegye. Ashley miért keresett engem álmában? Ismét beleittam a kávémba és a kezembe vettem a telefonom és rá kerestem a Black Veil Brides-ra, majd a bandatagokra is. Megtudtam, hogy Ashley pornó sztár is volt, addig amíg be nem lépett a bandába. Most már értem, hogy néha miért ilyen perverz. Hallottam, hogy valakinek a cipője kvarcog a kavicsos úton, nem néztem fel a telefonomból, azt hittem, hogy majd el sétál előttem, de nem. Ismét beleszívtam a két ujjam között füstölgő dohányba. Az alak egyre jobban közelített felém, olyan volt mint egy hosszúkás fekete füst. Leült mellém és a hátát a busznak támasztotta és rágyújtott.
-Szia, mi a baj?-kérdezte.
-Helló, alszanak...-mutattam a buszra és közben belekortyoltam a koffein adagomba.
-Áhh, szóval a BVB-vel jöttél...-majd ránéztem a "beszélgető" társamra és nem hittem a szememnek.
-Chris Motionless... TE ATYA ÚR ISTEN, el sem hiszem...-kaptam a két kezem a szám elé. Erre ő csak rám mosolygott. - Már a megalakulásotok óta a kedvenc bandám vagytok...
-Nem láttalak még koncerten... -mosolyogva nézett rám.
-Ezzel a magassággal nem is csodálom, meg amúgy is kerti törpe létemre hátul álltam, De azért jó lett volna látni is titeket, nem csak hallgatni... -nevettem el magam.
-Annyira nem is vagy pici,  mármint amennyire most látszik...
-Hát köszi... Be se mutatkoztam Hope Holey. -nyújtottam a jobb kezem és ő "elfogadta" (biztos, hogy nem mosok kezet egy hétig... Na jó azért nem..)
-Áhh, szóval Hope...-és ekkor egyszerre csörrent meg a két telefon, mind a ketten fogadtuk a hívást és az ellenkező irányba indultunk, de Chris még hátra fordult és intett egyet, én mosolyogtam és bénán visszaintettem.
-Rebeca, szia! Mizus?-köszöntöttem a barátnőm.
-Szia, hova tűntél el? -halottam meg aggodalmas hangját.
-Itt vagyok a Warped-en, miért?-értetlenkedtem.
-Hogy hol, és engem meg itt hagytál?!
-Bocsi, de ez hirtelen jött...
-De még csak nem is szóltál, hogy elmész...
-Figyi, ha szeretnéd lebeszélem Ashley-vel, hogy te is jöhess!
-Majd még meggondolom, de azért köszi.
-Nem hiszed el, hogy kiket vertem majdnem szét.- kuncogtam.
-Nah, hadd haljam.
-Andy-t és Ronnie Radke-t.
-Te idióta barom! Találkoztál a férjemmel, és még meg is vered? Hogy képzeled ezt te?!-nevettünk.-Basszus el is felejtettem, hogy miért hívtalak...
- Hát jó, de azért az utazáson gondolkodj!
-Jó, De figyu most leteszlek, mert Patrick ki fog rúgni, ha meglátja, hogy munkaidőben telefonálok, majd még hívlak! Szia, puszi. -és lerakta. Nem tudtam magammal mit kezdeni, ezért, csináltam rántottát a fiúknak és sorban szállingóztak ki.
-Nem muszáj főznöd, nem vagy a szakácsunk...-mondta Andy tele szájjal.
-De ez annyira kibaszott finom!-mondta nyálcsorgatva CC, én csak nevettem rajta.
-Én szeretek főzni, nem mellesleg láttam mi van a hűtőtökben, tele van konzervvel, ti mindig ilyet esztek?
-Most mit csináljunk? Ilyen ez a rocker életmód: konzerven élsz, 1 perced sincs aludni, mindig zaklatnak...-veregette meg a vállam Jake.
-Ti választottátok ezt...
-És most már te is bele csöppentél.-mosolygott Ashley - Amúgy mikor próbálunk?
-Szerintem ma.


Sziasztok! Először is bocsánat a mennyiségért, de szinte minden ihletem elszállt... És ezt az előző bejegyzésben elfelejtettem oda írni, hogy már 3940-en jártatok itt és ez elképesztő, és köszönöm azoknak akik kommenteltek az előző részhez (remélem most is sok jön :D), nagyon sokat jelentett és így hamarabb is tudtam hozni a részt :)

7 megjegyzés:

  1. Olyan jól írsz:D imádom a blogodat*^*
    Bár szerintem nem csak én vagyok így ezzel:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem :) és ennek örülök :)) köszönöm a kommentet :))

      Törlés
  2. bár csak enneka blognak már fent lenne az összes része :0 annyira szeretem :0

    VálaszTörlés
  3. Látod? Ennek én is örülnék :D Igyekszem minél hamarabb részeket hozni, csak ez a nyomorult iskola....

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Írónak nem titulálnám magam, de ennek örülök, hogy te így gondolod! :D

      Törlés
  5. Remélem írsz még jó sokat!! Ne add fel! Mind imádjuk a sztorit!!!!

    VálaszTörlés